Tant Kofta – Lotta Blom
22 november, 2017
Kurs i Krabbasnår 2017
21 januari, 2018

Julgröt 2017

Torsdagen 12 December 2017
Det var en gråmulen dag vi träffades för att äta den traditionella julgröten som vi började med 2009. Som vanligt startade vi med glögg och lite mingel.
Måste också gå runt i vävstugan och se vad “Vävhexorna” hade för vävar på gång.  Men snart ställdes gröten fram och vi njöt av den och en skinkstut som var ett litet smakprov på julens kommande mat. Det var ett par nya medlemmar med oss så vi tog en pratstund och gav en liten presentation av oss som var med. Vi hade valt bort att ha någon underhållning för att kunna diskutera vad medlemmarna önskar av föreningen och förslag till aktiviteter i framtiden.
Men vi hade tänkt att vi skulle pyssla lite innan vi skildes. Karen hade inhandlat material till små änglar som inte var svåra att göra. Kaffe och pepparkaka avslutade dagen och tre änglar hänger i alla fall i mitt fönster.
Vi kommer att ta upp flera frågor och förslag till utflykter, möten och ev. kurser.

Detta var mitt sista uppdrag på hemsidan som startade 2009, men jag är glad att tala om att det kommer en ung, alert och kunnig kvinna som tar hand om den och kommer att göra den intressant.

Solan vid penna och kamera