Foto: Emil Tjärnström

Riksårsmötet 2020 inställt!

Riksvävarna ställer in Riksårsmötet 2020 i Skellefteå med anledning av Covid-19.

Idag har Riksstyrelsen fattat beslut om att ställa in Riksårsmötet 24-26 april 2020 i Skellefteå.

Anledningen är viruspandemin som drabbat oss. Vi har följt utvecklingen sedan ett par veckor tillbaka för att kunna, från vårt håll, både förstå men också göra bedömningar av risker kopplat till Riksvävarna och dess ledamöter och medlemmar.

Vi är säkra på att det finns en bred förståelse för Riksstyrelsen beslut men vi känner alla förstås att det är väldigt tråkigt över att inte få genomföra Riksårsmötet som planerat. Och sett utifrån allt det arbete som lagts ned från region Västerbottensvävarna är förstås ännu mer tråkigt.

Men i detta läge måste hälsa och omsorg gå före mötesverksamheten. Det kommer ut mer information framöver angående bokningar och återbetalningar.

Själva årsmötet planerar vi i nuläget att ändå genomföra i april. Vi kommer att arbeta för någon form av telefon / digitalt möte med möjlighet att rösta för ombuden. Vi har inga detaljer idag utan återkommer framöver när vi ser på vilket sätt det går att genomföra årsmöte på bästa sätt.

Detta meddelande går ut till alla regionordförande, regionombud och övriga medlemmar som bokat in sig till Riksårsmötet.

Stockholm

Riksårsmötet – återbetalning av fakturerade kostnader

Som tidigare meddelats är Riksårsmötet i Skellefteå inställt och Riksvävarnas styrelse återkommer när det gäller hur det formella årsmötet arrangeras. Du som har anmält dig och betalat för ditt deltagande i Riksårsmötet kommer att få dina pengar tillbaka. Vi kommer att kontakta var och en och ge instruktioner om hur detta kommer att ske. Vi hoppas dock att du förstår att det kan ta lite tid innan pengarna är återbetalda, det är ju närmare 100 medlemmar som anmält sig.

Glöm inte bort att avboka ditt boende i Skellefteå!
Kontaktuppgifterna till Medlefors: tel. 0910- 57500 konferens@medlefors.se

Västerbottensvävarna genom Gunnel Grelsson